HC And Diabetes type 1 v1.3.8 Mod Apk (Unlimited Money/Gems) Free For Android

Download APK
4.6/5 Votes: 676
Developer
1030.dk ApS
Updated
31/Jan/2022
Size
31/Jan/2022
Version
1.3.8
Requirements
Android
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Denne app ”HC And – Diabetes kind 1” er udviklet i et samarbejde mellem H.C. Andersen Børne- og Ungehospital, Odense Universitetshospital, indlagte børn og deres familier og 10:30 Visuel Kommunikation.

Happy Clinic Mod Apk

HC And er patientinformation for børn i alderen 4-7 år og har til formål at forberede og mindske utrygheden hos børn for hvem mange hospitalsbegreber er helt ukendte.

”HC And – Diabetes – kind 1” er en introduktion til et generelt patientforløb for de yngste børn, deres familie og omgangskreds. Informationen er med communicate – af en barnestemme – og animation i genren ”Læring gennem leg med pill/mobiltelefon/touch-skærm”.

Børn i denne aldersgruppe lærer og erkender ved leg og konkret info. Indlagte børn kan hurtigt blive “fyldt op” med en masse info. Derfor er HC And bygget op af korte sekvenser i børnehøjde, så “nye” kan starte her.

Historierne i HC And afspejler virkeligheden og de foreskrevne kliniske retningslinjer. Hospitalspersonale kan bruge dette materiale som et pædagogisk værktøj til at skabe en fælles forståelsesramme med barnet.

HC And Diabetes type Download

Der er fokuseret på tryghed og kommunikation i børnehøjde, så barnet også selv kan tilegne sig specifik viden uden hjælp fra voksne. Vi opfordrer både forældre og hospitalspersonale til at bruge de små forberedelsesfilm i relation til og i takt med børnenes behov for info og forberedelse.

Appen er til fri obtain.

God fornøjelse.

Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *